lunes, 4 de octubre de 2010

EXPO-ETCOTE LLUTXENT


El Taller de la Casa del Pou va participar en les jornades i fira dels Tallers d'Ocupació i Escoles Tallers celebrat els passats dies 30 setembre i 1 d'octubre a Llutxent.






El mòdul de jardineria van participar en un concurs de jardins. Cada participant va preparar un jardí de 2 m. x 2 m. El nostre lema va ser "Regeneració Vegetal". Si no cuidem les plantes acabarem amb la natura. De la soca de una olivera seca, resurgeix un brot d'olivera. Enrique, Mª Carmen i Mònica van participar amb molta il.lusió. Ho van fer fenomenal i la seua creació gens envejava al jardí guanyador. Felicitats per la vostra faena !

El módul d'obra també va participar en la construcció d'una escala. Les mesures, forma i característiques les va donar l'organització. José Ferrando i Marco Antonio Aznar van ser els elegits per participar. Van donar 3 hores per realitzar l'escala. Felicitats als dos per la bona faena feta !


L'organització de la Expo Etcote ens va convidar a paella. Galbis va preparar una paella per a 2.000 persones que estava boníssima.

El Taller Casa del Pou va obtindre el primer premi en obra per realitzar l'escala. El Molt Honorable Francisco Camps President de la Generalitat, Don Alfonso Rus com a President de la Diputació i el Alcalde de Llutxent van entregar el premi al nostre Director Pedro Valero que va rebre el premi com a representant de la Casa del Pou.




Video Primer Premi Obra Taller d'Ocupació Casa del Pou Llosa de Ranes

VIDEO TV COMARCAL ETCOTE

No hay comentarios:

Publicar un comentario